Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

Πολλοί απελπίζονται με τα τόσα "φτιαχτά" κόμματα (απο την Νέα Τάξη ) και κάθονται σπίτι και δεν ψηφίζουν . "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !" λένε .
Ας δούμε λοιπόν ψύχραιμα την κατάσταση .
Πράγματι , η Νέα Τάξη κατασκευάζει δήθεν φιλολαϊκά κόμματα που αποδεικνύονται τελικά προδοτικά .

Πώς μπορούμε να αμυνθούμε ;

Μα μην ψηφίζουμε δύο φορές τον ίδιον !
Ψήφισες ένα κόμμα που σε απογοήτευσε ; ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙΣ ! Ψήφισε ένα καινούργιο . Πήγαινε παρατηρητής στην καταμέτρηση των ψήφων το βράδυ των εκλογών . Μην ψηφίζεις νέα κόμματα που έχουν παλιούς βουλευτές που μεταπήδησαν απο προηγούμενα κόμματα . Να αναγκασθεί η Νέα Τάξη να εξαγοράζει διαρκώς νέα πρόσωπα .
Τελικά θα αναγκασθεί η Νέα Τάξη να απαγορεύσει τις εκλογές . Ίσως . Όμως μην το θεωρείτε σίγουρο .
Διότι η Νέα Τάξη δεν είναι προκατασκευασμένος "λύκος" . Γίνεται περισσότερο λύκος όσο εμείς γινόμαστε περισσότερο "πρόβατα" . Αν εμείς αρχίσουμε να "λυκοποιούμαστε" θα αρχίσει η Νέα Τάξη να προβατοποιείται . Μια χούφτα τραπεζίτες είναι . Δεν θα τολμήσουν να πάνε κόντρα σε εκατομμύρια "λύκους" .

Έπειτα θα πώ αυτόν που κάθεται στο σπίτι και δεν ψηφίζει :
Δεν αφιερώνεις ούτε 10 ΛΕΠΤΑ χρόνου για να ψηφίσεις . Εύχεσαι όμως να έρθει ένας Μεγαλέξανδρος και να τους διώξει όλους τους αλήτες . Δεν βοηθάς καθόλου όμως . Ούτε ψηφίζεις ούτε ομάδες δράσης και αφύπνισης δημιουργείς ούτε φυλλάδια μοιράζεις ούτε στους τοίχους γράφεις συνθήματα .
Και τί περιμένεις απο τον Μεγαλέξανδρο όταν κατακτήσει την εξουσία ; Να σου στρώσει κόκκινο χαλί και να σου δώσει δύναμη και πλούτο ;
Σε εσένα που δεν αφιέρωσες ούτε 10 λεπτά απο τον χρόνο σου ;
ΕΣΥ επέλεξες να είσαι πρόβατο . Και η μοίρα του πρόβατου είναι η ΣΟΥΒΛΑ ! Μην περιμένεις κάτι διαφορετικό είτε Μεγαλέξανδρος κυβερνά είτε Νέα Τάξη !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου