Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ "ΒΛΑΚΕΣ"

Μια σημαντική διαφορά μας με την παγκόσμια κυβέρνηση τραπεζιτών :
Οι τραπεζίτες λένε "ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΜΕ" . Δηλαδή να τους στραγγίζουν , να τους ληστεύουν , να τους ταλαιπωρούν ...

Εμείς πρώτα πρώτα δεν χρησιμοποιούμε την λέξη "βλάκες" . Κάποιοι δεν μπορούν να αυτοοργανωθούν . Δεν μπορούν να γράψουν κάτι απλό και σαφές . Αυτό δεν σημαίνει οτι ΣΕ ΟΛΑ μειονεκτούν . Αντιθέτως , η Φύση τους προίκισε με άλλα προσόντα : Είναι γενναίοι και εργατικοί . Κάτω απο σοφούς ηγέτες μπορούν να κάνουν θαύματα . 'Ολες οι αυτοκρατορίες ( στο ξεκίνημά τους ) δημιουργήθηκαν απο ηγέτες που ήξεραν να χειρίζονται σωστά αυτό το ζωντανό χρυσάφι .
Μια δυνατή κοινωνία αποτελείται μόνο απο σοφούς ηγέτες και απο αυτό το πολύτιμο υλικό που οι τραπεζίτες ονομάζουν "βλάκες" . Η κοινωνία δεν χρειάζεται τους "δήθεν" και τους μεσοβέζικους . Διότι αυτοί ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι γνωρίζουν κάτι ενώ η πράξη αποδεικνύει οτι δεν ξέρουν τίποτα . Νομίζοντας όμως οτι ξέρουν , είναι όλο αντιρρήσεις : Ό,τι και αν τους πούν οι σοφοί αυτοί κάτι άλλο θα έχουν να αντιπροτείνουν . Δεν υπακούουν και όλο εμπόδια δημιουργούν .
Εμείς λοιπόν λέμε οτι αυτό το ζωντανό χρυσάφι δεν πρέπει να το ταλαιπωρούμε αλλά να το ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .
Δώσε τους ψωμί και νερό και απάλλαξέ τους απο τις καθημερινές σκοτούρες . Δώσε (ο ηγέτης ) παράδειγμα εγκράτειας και τιμιότητας . Δώσε και σαφείς οδηγίες . Και τότε θα δείς το θαύμα : Θα γίνουν εξαιρετικοί γλύπτες , χτίστες , σιδηρουργοί , αγγειοπλάστες , αγρότες , μουσικοί ... ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ !
Όταν λείπει όμως ο τίμιος ηγέτης , το φωτεινό παράδειγμα τιμιότητας και εγκράτειας , τότε αυτό το πλήθος των ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ( αυτή είναι η σωστή λέξη- όχι "βλάκες" ) χάνει τον μπούσουλα . Δεν μπορεί απο μόνο του να αναδείξει τον σωστό ηγέτη . Δεν τον βλέπει . Πρέπει ο ηγέτης να έρθει απο μόνος του και να επιβληθεί με την στιβαρή παρουσία του .
Αυτό ακριβώς βλέπουμε σήμερα στην ελληνική κοινωνία . Το πλήθος των δημιουργών δεν μπορεί να διακρίνει τους φυσικούς του ηγέτες που βρίσκονται εγκατεσπαρμένοι μέσα στον πληθυσμό . Παραδέρνει σαν τυφλό και πηγαινοέρχεται μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου