Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

Περάσαμε απο το στάδιο του Χαλαρού Ιδεολογικού Πολέμου και είμαστε στο στάδιο του ΣΟΒΑΡΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ( το επόμενο στάδιο είναι ο ένοπλος αγώνας ) .
Τί σημαίνει ΣΟΒΑΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ;
Σημαίνει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ . Ο αμέτοχος θεωρείται αντίπαλος και απο τις δύο παρατάξεις ( Νέα Τάξη και Αντινεοταξίτες ) .
Αν κυριαρχήσει η Νέα Τάξη θα ξεκάνει τους αμέτοχους διότι δεν τους έχει ανάγκη και , επι πλέον , θέλει να κάνει μείωση πληθυσμού .

Αν επικρατήσουμε εμείς ( αφού θα έχουμε κινδυνεύσει ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ;

Επομένως λοιπόν ήρθε η ώρα ο καθένας να διαλέξει στο πλευρό ποιού θα πολεμήσει . Δεν έχει σημασία αν τον εγκρίνεις 100 % . Και 51 % να τον εγκρίνεις , σε συμφέρει να είσαι μαζί του . Διότι μόνος , πάς χαμένος .

Οι ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ :

α. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ και τα κόμματά της

β. ΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
Χρυσή Αυγή
Καρατζαφέρης
Σώρρας
Κόμμα Αϋφαντή
Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων είναι η στέγη που στεγάζει όλους τους προηγούμενους . ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . Μπορεί κανείς να ανήκει σε κάποιο απο τα 4 αντινεοταξικά κόμματα και συγχρόνως να ανήκει και στην Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων . Οι υποψήφιοι βουλευτές όμως δεν μπορούν να ανήκουν στην ηγεσία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων .

Η Χρυσή Αυγή , ο Καρατζαφέρης και ο Σώρρας δεν πρόκειται μάλλον να αναγνωρίσουν οτι ανήκουν στην στέγη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων . Αυτό δεν εμποδίζει όμως τα μέλη να είναι στρατευμένα και στις δύο οργανώσεις .

Αρχές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων :
# ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ .
# Για να πετύχουμε το προηγούμενο , απαραίτητο εργαλείο είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ .

Τί θα πρέπει να κάνει όποιος στρατευθεί :
1) Να αποκτήσει ( αν δεν έχει ήδη ) λογαριασμό e-mail και λογαριασμό FACEBOOK .
2) Να διαδίδει στο διαδίκτυο τα μηνύματα που θα του στέλνει η ηγεσία του δικτύου του ( για όσο χρόνο ακόμη θα είναι ελεύθερο το διαδίκτυο ) . Με απλά λόγια , να προπαγανδίζει διαρκώς το στρατόπεδό του .
2) Εκτός απο το διαδίκτυο να προπαγανδίζει και με άλλο τρόπο ( φυλλάδια , ομιλίες , προσωπικές επαφές ) το στρατόπεδό του .

Ο καθένας θα κριθεί απο την ένταση του αγώνα του και θα ανέβει και στο ανάλογο ύψος της πυραμίδας εξουσίας . Εάν κάνουμε έναν νικηφόρο ιδεολογικό πόλεμο ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ . Αν δεν νικήσουμε στον ιδεολογικό πόλεμο θα αναγκαστούμε να πάμε σε ένοπλο αγώνα και είναι σίγουρο οτι θα τον χάσουμε διότι κανένας αντίπαλος δεν νικιέται με τα όπλα αν προηγουμένως δεν έχει ηττηθεί στον ιδεολογικό στίβο .

Αγαπητοί φίλοι
Ανεξάρτητα απο ποιό αντινεοταξικό κόμμα συμπαθείτε , σας καλούμε να στηρίξετε και την Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων . Οι αρχές της είναι απλές και αυτονόητες και σίγουρα σας εκφράζουν . Εξ' άλλου η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων είναι ο ομφάλιος λώρος που συνδέει το κόμμα σας με ομοειδή κόμματα του εξωτερικού . Έχουμε έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ και είναι αφελές να πολεμάτε μόνοι σας εναντίον μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας των τραπεζιτών .


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ : Όταν οι τραπεζίτες φοβόταν τους σοβιετικούς , σε πλησίασαν με χαμόγελα . Σου έφτιαξαν ανθηρή βιομηχανία στην χώρα σου . Σου υποσχέθηκαν αιώνια φιλία . Μόλις είδαν τους σοβιετικούς να παρακμάζουν ( 1981 ) έστειλαν τον Ανδρέα να αρχίσει την διάλυση των πάντων . Πάνε και οι αιώνιες φιλίες και όλα . Τώρα θέλουν το σπίτι σου , το χωράφι σου , τα νεφρά σου ... Οταν η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων φθάσει στο 10 % του λαού θα σε πλησιάσουν πάλι με χαμόγελα και όρκους αιώνιας φιλίας . Θα σου πούν "Μην ανησυχείς . Έλα μαζί μας και δεν θα χάσεις τίποτα . Και εμείς πιστεύουμε στο ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ , ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ" . Εσύ τότε πρέπει να απαντήσεις : "ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ; ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ . ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ; ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ!" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου