Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Σε μια ομιλία Παλαιοημερολογιτών , ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη , άκουσα μεταξύ άλλων :
# Όποιος δεν δεχτεί την Κάρτα θα τον θρέφει ο Θεός "πνευματικώς" .
# Αν δεν σε θρέψει ο Θεός , θα πεθάνεις και θα γίνεις οσιομάρτυρας οπότε πάλι κερδίζεις !
# Επαίνους για τους αδελφούς Μακκαβαίους που πέθαναν αντιστεκόμενοι στον Αντίγονο τον Επιφανή .
# Ο Αντίχριστος θα κυριαρχήσει ( πρίν την Δευτέρα Παρουσία ) . Είναι αναπόφευκτο διότι έτσι λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη . Αυτό δεν λέγεται "καλλιέργεια της ηττοπάθειας" ;
# Θα θέλαμε η σημερινή κρίση να συμβεί σε άλλη γενιά ! Δηλαδή , ρε μεγάλε , τόσο καλός χριστιανός είσαι ; Να συμβεί σε άλλους και να γλυτώσω εγώ ;
# Αυτές οι ιέρειες στην αφή του Ολυμπιακού Φωτός είναι ειδωλολατρεία . Βέβαια , σάπιοι είναι οι σημερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες αλλά οι ιέρειες θα έλεγα οτι είναι το μόνο υγιές στοιχείο .Ιδού τί θα συμβεί με αυτούς τους οσιομάρτυρες :
Πάει ένα μπουλούκι πεθαμένων μπρός στην πόρτα του Παραδείσου και γίνεται ο εξής διάλογος με τον Άγιο Πέτρο :
ΜΑΡΤΥΡΕΣ : Θέλουμε να μπούμε μέσα . Είμαστε οσιομάρτυρες .
ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ : Και τί σπουδαίο κάνατε και δικαιούστε τον παράδεισο ;
ΜΑΡΤΥΡΕΣ : Δεν δεχτήκαμε την Κάρτα του Πολίτη και πεθάναμε , εμείς και τα παιδιά μας , απο πείνα . Είμαστε μάρτυρες όπως οι Μακκαβαίοι και οι πρώτοι χριστιανοί επι Ρώμης .
ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ : Πόσοι ήταν αυτοί οι αλήτες που επέβαλαν στην χώρα την Κάρτα του Πολίτη ;
ΜΑΡΤΥΡΕΣ : Καμμιά δεκαριά οικογένειες .
ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ : Ακούστε παιδιά , οι μάρτυρες που είναι εδώ μέσα πολέμησαν γενναία ενάντια σε ισχυρότερες αυτοκρατορίες και πέθαναν δικαιολογημένα . Εσείς , ενώ ήσασταν δέκα εκατομμύρια , καθήσατε σαν αρνιά και σας πέθαναν δέκα οικογένειες . Λυπάμε παιδιά αλλά εδώ δεχόμαστε αγίους . ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !

Οι πνευματικοί ηγέτες των χριστιανών λένε οτι η μεγαλύτερη αρετή είναι η Διάκριση . Δηλαδή να διακρίνεις , σε κάθε περίπτωση , σε ποιό απο τα αντιφάσκοντα δόγματα του χριστιανισμού πρέπει να υπακούσεις . Διότι ο Χριστός είπε "κάτσε να σε χαστουκίσουν και απο το άλλο μάγουλο" αλλά ο ίδιος κάποτε σήκωσε και φραγγέλιο και μαστίγωσε τους αργυραμοιβούς γύρω απο τον Ναό του Σολομώντα . Ο σύγχρονος χριστιανός πότε πρέπει να είναι αρνί και πότε λιοντάρι ; Νομίζω οτι οι σημερινοί χριστιανοί έχουν χάσει την Διάκριση και το παίζουν συνέχεια "αρνιά" ενώ θα έπρεπε να το παίζουν "λιοντάρια" !
------------------------
απο την http://lofos.info/pythas/epikair.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου