Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

Επιστολή προς Χριστιανικό Ιερατείο 

Ιεράρχες των Χριστιανών
Έχουμε ισχυρές ενδείξεις οτι πολλοί απο εσάς προτιμούν να μοιραστούν την Ελλάδα με τους μουσουλμάνους και όχι με τους Αρχαιοελληνιστές .
Αυτό βέβαια είναι τελείως αφελές διότι το Ισλάμ πουθενά δεν συμβίωσε ειρηνικά με τους Χριστιανούς . Αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν σφαγές με  θύματα  τους  χριστιανούς  . Αυτό βέβαια ουδόλως ενδιαφέρει αυτούς τους ιεράρχες που νοιάζονται αποκλειστικά για το σαρκίον τους ( και τα εισοδήματά τους ) . Έτσι τους είπε η Νέα Τάξη , έτσι κάνουν . Σκέφτονται "ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΓΗΡΑΣ . ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;" .
Εάν νοιάζεστε όμως για τον λαό , σας συμφέρει η συγκατοίκηση με τους Αρχαιοελληνιστές . Εμείς θεωρούμε τον Χριστιανισμό την πιό ήπια μορφή Αβρααμικής Θρησκείας . Το έχουμε πάρει απόφαση οτι το ακροατήριό μας θα είναι πάντα ολιγάριθμο . Οι πιο πολλοί άνθρωποι φοβούνται τον θάνατο και αναζητούν μια παρηγοριά σε θρησκείες που υπόσχονται μεταθανάτια ζωή . Λίγοι μόνο αντικρύζουν τον θάνατο με ψυχραιμία .
Τα ιερατεία σήμερα είναι υπάλληλοι των Δυνατών . Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό . Κακό είναι όταν οι Δυνατοί δεν είναι ΕΝΑΡΕΤΟΙ ( και σήμερα δεν είναι ) .
Οι σημερινοί Δυνατοί είναι οι Τραπεζίτες . Δόγμα τους είναι "ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ" .
Δικαιολογούμε την έως τώρα υποταγή σας σε αυτούς . Ασφαλώς σκεφθήκατε "ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ; ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ" .
Σας πληροφορούμε λοιπόν οτι σήμερα ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι ΕΝΑΡΕΤΟΙ που είναι η εναλλακτική λύση . Αυτοί οι ενάρετοι ( τους ονομάζουμε ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ) υπακούουν στο δόγμα "ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ" .
Αυτοί οι ενάρετοι αποτελούν το Κίνημα της Μιλήτου και το Κίνημα έχει πολιτική ηγεσία .
Σας καλούμε να συνεργαστείτε λοιπόν με αυτούς αν πραγματικά θέλετε να υπηρετήσετε το ΚΑΛΟ .
Πυθαγόρας Πυθαγορίδης
(μέλος της πολιτικής ηγεσίας του Κινήματος της Μιλήτου )

Υ.Γ. Μάθετε για το κίνημα της Μιλήτου :
http://lofos.info/pythas/miletus.html
 
https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%84%C…/…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου