Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΟΧΙ ;
Παρακολουθώ την διαμάχη Αμεσοδημοκρατών και άλλων ομάδων του αντινεοταξικού χώρου .

Οι Αμεσοδημοκράτες λένε "Να μην συμμετέχουμε στις εκλογές . Ούτε σαν υποψήφιοι ούτε σαν ψηφοφόροι. Αποχή . Έτσι θα ρίξουμε την Νέα Τάξη . " Πιθανόν εννοούν με κάποια ένοπλη εξέγερση .


Οι άλλοι λένε "Να κάνουμε κόμματα . Να πάμε στις εκλογές . Να πάρουμε την εξουσία . Έτσι θα πέσει η Νέα Τάξη " .
Ποιός έχει δίκιο τελικά ;
Ο βασικός κανών σε μια επανάσταση είναι οτι πρώτα κάνεις ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ . Γκρεμίζεις τα επιχειρήματα της Νέας Τάξης . Κλέβεις στελέχη και οπαδούς της .
Αυτό σημαίνει να ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ . Σε καφενεία , σε δρόμους ,σε πλατείες ... Να μιλάς , να κάνεις τολμηρά πράγματα που τραβούν την προσοχή . Κάνε τους να μιλούν για σένα . Άναψε την περιέργεια . Να ρωτάνε για σένα . Να ψάχνουν στο διαδίκτυο για να διαβάσουν τις ιδέες σου .

Αφού κάνεις επιτυχή ιδεολογικό πόλεμο , μετά βλέπεις τί οπαδούς έχεις , τί οικονομική δύναμη , τί στελέχη διαθέτεις και αποφασίζεις .
Θα κατέβεις στις εκλογές ;
Θα κάνεις ένοπλη επανάσταση ;

Εάν δεν κάνεις ΠΡΩΤΑ ιδεολογικό πόλεμο έχεις την αποτυχία σίγουρη .
Επομένως και στις δύο παρατάξεις λέω "ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΣΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ " .
Διότι τί νόημα έχει να φωνάζεις περί Άμεσης Δημοκρατίας μέσω FACEBOOK ; Ποιός σε άκουσε ; Ποιός σε πήρε σοβαρά ; Έχεις σοβαρά επιχειρήματα ; Μπορείς να αντιμετωπίσεις τον απλό άνθρωπο στο καφενείο και να τον πείσεις ; Εκεί σε θέλω !
Τί μπορείς να πείς στο καφενείο ; Ιδού ένα δείγμα :
http://lofos.info/pythas/tilem.html
http://lofos.info/pythas/politikos.html

Τί νόημα έχει να ξοδεύεις για να κατέβεις σε εκλογές ; Τάραξες τα νερά ΠΡΙΝ τις εκλογές ; Άκουσαν όλοι οτι υπάρχεις ; Έκανες κάτι εντυπωσιακό για να μάθουν όλοι την ύπαρξή σου και τις ιδέες σου ; Τα νεοταξικά κόμματα έχουν την τηλεόραση και τις εφημερίδες . Εσύ έχεις τρόπο να φθάνεις στα αυτιά των πολιτών ;
Αν δεν έχεις κάποιο ΔΙΚΤΥΟ ανθρώπων ( έναν σε κάθε χωριό τουλάχιστον ) μην ξεκινάς καθόλου . Άδικα κουράζεσαι και ξοδεύεσαι .
Μην ξεχνάς οτι στις αλλαγές καθεστώτων συγκρούονται ΔΙΚΤΥΑ . Δεν συγκρούονται άνθρωποι . Όποιος έχει το καλύτερο δίκτυο νικά . Εκατό ηλίθιοι που υπακούουν σε έναν μέτριας νοημοσύνης φτιάχνουν ένα δίκτυο αποτελεσματικό . Χίλιοι νομπελίστες που δεν υπακούουν σε κανέναν και κάνουν ό,τι του κατέβει του καθενός , είναι ξεφτίλες και θα νικηθούν .

Εάν όμως τα έξοδα των εκλογών είναι μικρά ( και μπορείς να τα υπομένεις ) τότε οφείλω να ομολογήσω οτι το να κατεβαίνεις στις εκλογές είναι ΕΛΑΦΡΩΣ καλύτερο απο το να δίνεις αγώνα μέσω FACEBOOK . Μετέχοντας στις εκλογές ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ . Δεν μένεις ακίνητος στον καναπέ . Κάτι μαθαίνεις κάθε φορά που κατεβαίνεις στην πολιτική αρένα .
----------------------------
Ακούω οτι κατέβασαν στο 2 % το ποσοστό για είσοδο στην Βουλή και στο 0,5 % το κατώφλι για χρηματοδότηση των κομμάτων . Το έκαναν επειδή μας αγαπούν ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! Έτσι διέταξε η Νέα Τάξη για να μπορέσουν να ωφεληθούν το αλβανικό και το μουσουλμανικό κόμμα της Θράκης .
Οι μουσουλμάνοι θα κατέβουν με ΕΝΑ κόμμα και θα κατορθώσουν να μπούν στην Βουλή και να πάρουν την χρηματοδότηση .
Εμείς πάλι θα παρουσιάσουμε την γελοία εικόνα των πολλών ελληνοκεντρικών κομμάτων ;
Όχι πιά ! Έλεος ! Ας σταματήσει αυτή η χαζομάρα . Και εμείς ΕΝΑ κόμμα να κατεβάσουμε . Και αν δεν πάρουμε την εξουσία ας πάρουμε τουλάχιστον την χρηματοδότηση . Όποιος λοιπόν δεν αγαπά τα κόμματα ας καθήσει στο σπίτι του . Όποιος όμως θέλει την πολιτική αρένα , αυτή την φορά ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ . Θα κατέβει σε ενιαίο κόμμα . Και αν αρνηθεί θα στιγματισθεί δια παντός .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου