Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ !

ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !
Πρώτα να ξεκαθαρίσω οτι όλοι αυτοί που πηγαίνουν μόνο στην Ανάσταση στην εκκλησία είναι δικοί μας . Δεν είναι χριστιανοί ( και ας λένε οτι είναι ) . Θα πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε με προσοχή . Πλανημένοι είναι . Δεν είναι πρόθυμοι να αφήσουν τα παιδιά τους να πεθάνουν για να κερδίσουν μια θέση στον παράδεισο . Οι θερμοί χριστιανοί τα κάνουν αυτά .
Τους άλλους ( κάτι λίγους ) που τρέχουν σε μοναστήρια και παπάδες και λείψανα και τίμια ξύλα και άγια φώτα , αυτούς τους χρειαζόμαστε . Για φαντασθείτε να μην υπήρχε ο χριστιανισμός . Όλες οι δεσποινίδες με το μαλλί κότσο και τα αξύριστα πόδια θα ερχόταν στην Πατρώα Θρησκεία και θα ζητούσαν να γίνουν ιέρειες της Άρτεμης ! Θα γελοιοποιούσαν την Πατρώα Θρησκεία και θα μας έφερναν σε δύσκολη θέση . Τώρα όμως ο χριστιανισμός δρά σαν μαγνήτης όλων αυτών των σαλεμένων και μας αφήνουν ήσυχους . Μόνο η ποιότητα έρχεται σε εμάς .
Σε μια κοινωνία που θα διοικούσαν τίμιοι λοιπόν , ο χριστιανισμός θα έπαιζε έναν χρήσιμο ρόλο . Σήμερα που διοικούν άτιμοι τον χρησιμοποιούν για να αποβλακώνουν τον πληθυσμό . Ας μην κατηγορούμε τον χριστιανισμό αλλά αυτούς που διοικούν . Οι θρησκείες είναι σαν το μαχαίρι : Αν το κρατά τίμιο χέρι , κόβει ψωμί . Αν το κρατά άτιμο χέρι , σκοτώνει κόσμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου