Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ( τί θα έκανα )

1) Πρώτα- πρώτα θα έλεγα στους "θεσμούς" πως αν θέλουν να πάρουν απο εμάς κάτι ( χρήμα) θα πρέπει να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ . Αλλά προϋπόθεση για να συζητήσουμε είναι να μας δώσουν τον Χριστοφοράκο που του παρέχουν άσυλο οι "αδιάφθοροι" Γερμανοί .
2) Εάν και εφ' όσον μας τον έδιναν , μετά θα έλεγα οτι δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με έναν μισέλληνα και μισάνθρωπο σαν τον Σόϊμπλε . Να τον αντικαταστήσουν . Με τέτοια και άλλα κόλπα θα καθυστερούσα ώστε να κερδίσω χρόνο . Αυτό το πεντάμηνο ( που άφησε ανεκμετάλλευτο ο Τσιπράκος ) ιδού πώς θα το αξιοποιούσα :
3) Θα ενίσχυα τον Στρατό με εθελοντές και ανέργους και θα σφράγιζα τα σύνορα .
4) Για αυτούς τους "φτωχούς" και "δυστυχείς" με τα τάμπλετ και τα κινητά που μας έρχονται απο Τουρκία μεριά κάτι θα έκανα αλλά είναι απόρρητο ( μην τα πούμε και όλα στους αντιπάλους μας ! )
5) Θα έδιωχνα τον κόσμο απο τις πόλεις να πάει στα χωριά καταγωγής του . Αναδιανομή της γής με αναδασμούς - εξπρές . Όσοι χάσουν κομμάτια γής θα αποζημιωθούν στο μέλλον ( άν τα απέκτησαν με τίμια μέσα ) .
6) Θα έλεγα σε κάθε χωριό ( όχι Δήμο ) να εκλέξει μια Διοικούσα Επιτροπή από τίμιους και ικανούς να διαχειριστούν μια εμπόλεμη κατάσταση
7 ) Κάθε χωριό θα δέσμευε όλα τα καύσιμα , τα  φάρμακα  και τα τρόφιμα που υπάρχουν στην επικράτειά του . Διανομή τροφίμων δωρεάν με δελτίο .
8 ) Θα μάντρωνα τους λάθρο που βρίσκονται στην χώρα . Και άλλα θα έκανα αλλά είναι απόρρητο .
9) Θα έλεγα στα χωρά να σφάξουν το 98 % των ζώων που βρίσκονται στην επικράτειά τους και να αποθηκεύσουν το κρέας σε ψυγεία ή να το συντηρήσουν με άλλες διαθέσιμες μεθόδους . Τα δημητριακά που είναι στις αποθήκες για την διατροφή αυτών των ζώων θα πήγαιναν για διατροφή των ανθρώπων . Τα τριφύλλια και τα άχυρα που είναι αποθηκευμένα σαν ζωοτροφές θα τα έδινα στο 1 % των ζώων που θα μείνει για μελλοντική αναπαραγωγή και στο 1% που θα αφεθεί ελεύθερο στα βουνά σαν μελλοντική αποθήκη πρωτεϊνης . Τα δέρματα των σφαγμένων ζώων θα φυλαχτούν διότι θα ανταλλαχθούν με τρόφιμα κάποια στιγμή ( θα είναι μια μορφή συναλλάγματος ) .
10 ) Θα διέσπειρα ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς στα χωριά .
11) Θα έκλεινα όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες ( Σχολεία , Πανεπιστήμια , Εφορία , Δικαστήρια κλπ ) πλήν του Στρατού . Τα χωριά θα αποφάσιζαν ποιά στοιχειώδη παιδεία θα παρέχουν , σε ποιά παιδιά και με ποιούς εκπαιδευτές .
12) Θα έλεγα στις Διοικούσες Επιτροπές των χωριών να εκλέξουν ντόπιους δικαστές και διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων . Οι υπάρχοντες αστυνομικοί θα υπαχθούν στους νέους διοικητές και θα τροφοδοτούνται απο τα χωριά . Οι παλαιοί διοικητές είτε θα γίνουν απλοί πολίτες είτε θα αξιοποιηθούν απο τις Διοικούσες Επιτροπές των χωριών ( εάν είναι τίμιοι και αδιάφθοροι ) .
13) Οι κατώτεροι αξιωματικοί του Στρατού ( απο Συνταγματάρχη και κάτω ) θα επιλέξουν όλη την ανώτερη ιεραρχία ( απο αποστράτους ή μή ) . Οι ανώτατοι αξιωματικοί ( ξέρουμε πώς έγιναν ανώτατοι ! ) θα πάνε στα χωριά τους .
14) Οι διοικούσες Επιτροπές των χωριών θα συστήσουν Δικαστήρια για να "απολυμάνουν" τον τόπο απο όσους φταίνε για το σημερινό χάλι και απο όσους φταίνε γενικώς .
15 ) Άλλη μια "απολύμανση" την κρατώ μυστική προς το παρόν .
16 ) Γύρω απο τα τουριστικά διαμάντια της χώρας ( Θήρα , Ακρόπολη , Βεργίνα κλπ ) θα δημιουργούσα ζώνη ασφαλείας ώστε να συνεχίσει η ροή τουριστών ( και η εισροή συναλλάγματος ) .
17 ) Θα διαφήμιζα την χώρα σαν προορισμό ιατρικού προορισμού ( θα κινητοποιούσα κάθε είδους εναλλακτικούς θεραπευτές ) για να έρθει συνάλλαγμα .
18 ) Θα κατεδάφιζα όλα τα κτίρια που βρίσκονται πάνω σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους ( Αθήνα , Θεσσαλονίκη και αλλού ) και θα άρχιζα εκτεταμένες ανασκαφές ( εισροή τουριστών και συναλλάγματος ) .
19 ) Άλλες ( πολύ σπουδαίες ) πηγές συναλλάγματος τις κρατώ μυστικές προς το παρόν .
20 ) Τα σιτάρια που θα θεριστούν τώρα θα τα αποθήκευα και θα απαγόρευα την εξαγωγή κάθε είδους τροφίμων . Οι "απολυμάνσεις" με τα Δικαστήρια των χωριών θα μειώσουν τα στόματα που θέλουν τροφή . Η σφαγή των ζώων θα απελευθερώσει τρόφιμα για τους ανθρώπους . Τα μέτρα εισροής συναλλάγματος θα μας φέρουν και άλλη τροφή . Έτσι θα περάσουμε τον πρώτο κρίσιμο έτος . Στο επόμενο έτος θα υπάρξει ριζική αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής . Θα δοθεί έμφαση στα φυτικά προϊόντα που τρώει ο άνθρωπος και όχι στα είδη πολυτελείας ( κρέατα , οινοπνευματώδη , στέβια , ρόδια , βιοκαύσιμα κλπ ) .
21 ) Έφοδος στα σπίτια πολιτικών και άλλων λαμόγιων και κατάσχεση ειδών πολυτελείας ( αυτοκίνητα , κότερα , χρυσαφικά , μετρητά κλπ ) . Θα πωληθούν στο εξωτερικό με αντάλλαγμα τροφή .
22 ) Θα έκλεινα τις τράπεζες και θα σταματούσα κάθε κατάσχεση και διεκδίκηση χρεών απο τους πολίτες . Κανείς δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν . Ιδιώτες που θα αποδείξουν οτι είχαν να λαμβάνουν απο άλλους ιδιώτες , θα αποζημιωθούν μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα .
23) Θα έβγαζα τον χαλκό , το αλουμίνιο και τον μόλυβδο απο τα κτίρια των πόλεων και θα τα αποθήκευα ( πιθανή πηγή συναλλάγματος στο μέλλον ή πρώτη ύλη για ανεμογεννήτριες ) .
24 ) Εφ' όσον οι πόλεις θα είναι ακατοίκητες πλέον , θα διοχέτευα το ρεύμα της ΔΕΗ σε εργοστάσια κατασκευής ανεμογεννητριών . Κάθε διαθέσιμο μέταλλο στην χώρα θα δεσμευόταν γι' αυτόν τον σκοπό .
25) Θα καλούσα τους Έλληνες του εξωτερικού να ενισχύσουν όπως μπορούν στην χώρα . Οι μεγάλοι ευεργέτες θα δικαιούνται γή και σπίτι άν κάποτε επιστρέψουν εδώ .
26) Θα καλούσα όλους τους Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού να έρθουν εδώ και να βοηθήσουν την χώρα .
27) Θα καλούσα κάθε εχθρό των τραπεζιτών να έρθει εδώ και να βοηθήσει την χώρα .

Με αυτά τα μέτρα ( και άλλα που ίσως μου διαφεύγουν τώρα ) θα θωράκιζα την χώρα απέναντι σε ένα πιθανό εμπάργκο τροφίμων που θα μας κάνουν οι τραπεζίτες . Μόλις τέλειωνε η θωράκιση θα τους έλεγα "Αντε γειά ! Δεν χρωστάμε τίποτα". Αυτές είναι προετοιμασίες πολέμου . Διότι πόλεμο έχουμε . Πιθανόν να βάλουν γειτονικά κράτη να μας χτυπήσουν και να πάρουν εδάφη μας . Αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί διότι τα εδάφη ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ θα τα χάσουμε κάποια στιγμή έτσι όπως πάνε τα πράγματα ( δράση τουρκικού προξενείου Κομοτηνής , ανάπτυξη διαφόρων μειονοτήτων που γεννάνε σταμάτητα ... ) . Ήρθε ο τσιπράκος και είπε "ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ να ανακτήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !" . Δηλαδή εσύ , ρε φίλε , που δεν ήσουν ικανός να την κρατήσεις , εσύ θα την πάρεις πίσω ; Και μάθε τσιπράκο , οτι η εθνική κυριαρχία αλλάζει χέρια ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ! Δεν εκχωρείται για κανέναν λόγο ! Τουλάχιστον  έτσι   μας  έμαθε  κάποιος  Λεωνίδας,  Μιλτιάδης  ,  Θεμιστοκλής   ( αν  τους   έχεις  υπ'  όψιν ) . Αφού με τα μέτρα που θα μας επιβάλλουν νεκρούς θα έχουμε ( πείνα , αυτοκτονίες , αρρώστειες ... ) . Λοιπόν , καλύτερα τους νεκρούς να τους έχουμε σε πόλεμο . Τουλάχιστον με τον πόλεμο έχουμε μια ελπίδα νίκης . Με την εθελούσια  υποταγή δεν έχουμε ελπίδα . Θα μου πείτε οτι και η Δανία παρέδωσε το στέμμα στον μοτοσυκλετιστή του Χίτλερ χωρίς πόλεμο . Σωστά . Αλλά η Δανία δεν είχε καμμία ένδειξη οτι ήθελε να εφαρμόσει γενοκτονία και αντικατάσταση πληθυσμού ο Χίτλερ . Απλώς την πολεμική ουδετερότητά τους ήθελε . Σήμερα θέλουν να μας εξαφανίσουν και να φέρουν εδώ ΑΛΛΟΥΣ !


απόσπασμα απο την http://lofos.info/pythas/epikair.html   ( εκεί θα βρείτε και άλλα τυχόν μέτρα που θα προστεθούν στο εγγύς μέλλον )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου